23948sdkhjf

Matas Skagen bliver del af Matas-kæden

Forretningen er solgt til overtagelse 1. maj. Ejeren stopper men alt andet personale fortsætter.
SKAGEN: Matas i Skagen bliver fra 1. maj overtaget af Matas-kæden, som i dag driver næsten alle af landets cirka 300 Matas-forretninger.

Det bekræfter indehaveren af Matas Skagen Peter Bak Andersen.

- Kunderne kommer ikke til at mærke den store forandring. Personalet fortsætter. Den eneste, der stopper er mig, fortæller Peter Bak Andersen, der kalder salget helt udramatisk.

- At det blev nu, handler om at vi kunne få den rigtige aftale med Matas-kæden, og efter ti år som selvstændig forretning, følte jeg, at tiden var kommet til at afhænde forretningen.

Matas Skagen har været i familiens eje siden 2. november 1967, og Peter Bak Andersens far Oluf Andersen besluttede at drosle ned ved årsskiftet. Han har altså drevet Matas i Skagen i næsten 50 år, mens Peter i januar i år havde 20 års jubilæum.

- Og to af pigerne har været ansat i over 30 år, så vi er meget glade for vores personale, og det er bestemt mit indtryk, at de gerne vil fortsætte under den nye ejer, oplyser Peter Bak Andersen.

Han vil nu bruge mere tid i en anden af Skagens kendte forretninger nemlig Vinspecialisten, som han også ejer og som er nabo til Matas.

NORDJYSKE
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.19